Sevgili Öğrencilerimiz; ÇAĞ Ailesine Hoşgeldiniz.

Sevgili öğrencilerimiz;

ÇAĞ Ailesi’ne hoş geldiniz.

Bilimsel, eğitsel, kültürel ve sportif alanlarda her türlü zenginliğe kaynaklık eden ve bu yönde çağa uygun açılımlar ile yoluna devam eden ÇAĞ Üniversitesi’nde sizleri görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

30 yılı aşkın köklü, dinamik, çağdaş eğitim-öğretim deneyimine sahip Bayboğan Eğitim Vakfı tarafından; Ankara ve İstanbul dışında ilk vakıf üniversitesi olarak 1997 yılında kurulan Üniversitemiz’de; sizleri başarılarla dolu parlak bir geleceğe hazırlayacak olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Öğrencisi, öğretim üyesi ve tüm mensupları ile bir bütün oluşturan ÇAĞ Üniversitesi, sadece bilgiye ulaşma ve onu kullanma yöntemleri veren bir üniversite olmayıp, aynı zamanda sizleri hayata hazırlayan bir “yaşam okuludur”. Bu değişmez anlayış; ÇAĞ Koleji’ni, Bayboğan Eğitim Vakfı’nı, ÇAĞ Üniversitesi’ni eğitime, öğretime, ülkemize ve dünya çapında akademik çalışmalara kazandıran, Kurucumuz YAŞAR BAYBOĞAN’ın bizlere bıraktığı en kıymetli miraslardan biridir.

“Bu kurumların başarısı için maddi ve manevi bütün imkanlarımı, tecrübelerimi ve hayatımdaki bütün her şeyimi seferber ettim. Şuna inanıyorum, ülkemizdeki genç beyinlere eğitim açısından gerçek manasıyla ciddi imkanlar sunulursa, Türkiye'yi en önemli uluslar arasına sokacak ve en üstün başarılara imza atacaklarından hiç kuşkum yok.” diyerek gençlerimize inancını ve eğitime adanmışlığını vurgulayan Kurucumuz YAŞAR BAYBOĞAN’ı bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.

Değerli gençlerimiz,

Bölgemizin ilk vakıf üniversitesi olarak, ülkemizin her gün büyüyen genç ve dinamik nüfusuna, ulusal ve uluslararası düzeyde üne sahip akademik kadrosuyla Amerika ve Avrupa'nın tanınmış üniversiteleri ile işbirliği içinde eğitim olanağı sağlayan ÇAĞ Üniversitesi’nin yeni üyeleri olan sizler için yepyeni, dolu dolu bir hayat başlıyor...

ÇAĞ’da, üniversite eğitiminiz boyunca pek çok aktiviteye katılıp değerli dostluklar edinecek, akademik alanda ulusal ve uluslararası etkinlikler sayesinde vizyonunuzu genişletecek, alacağınız eğitim ile özgüveni yüksek bireyler olarak kendinizi geleceğe hazırlayacaksınız.

Tüm bu süreçte, ÇAĞ Üniversitesi Akademik ve İdari kadrosu; her konuda yanınızda. Başarılarınız için size destek olmaya ve rehberlik etmeye büyük bir mutlulukla devam edeceğiz.

ÇAĞ’ın sevgili gençleri,

Üniversite eğitiminizde ve tam donanımlı mezunlar olarak adım atacağınız hayatınızda her birinize tek tek başarılar diliyorum. Tekrar, hoş geldiniz.

Çağ Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Ünal Ay